Bak de 5,35 milliarder voksenbleierne: et enormt marked, et skjult hjørne.

Offentlige data viser at den nåværende aldrende befolkningen i Kina har vokst til 260 millioner.Av disse 260 millioner menneskene står et betydelig antall mennesker overfor problemer som lammelser, funksjonshemming og langvarig sengeleie. Denne delen av befolkningen som er inkontinent på grunn av ulike årsaker, må alle bruke voksenbleier.I følge statistikken til Household Paper Committee var det totale forbruket av inkontinensprodukter for voksne i mitt land i 2019 5,35 milliarder stykker, en økning på 21,3 % fra år til år;markedsstørrelsen var 9,39 milliarder yuan, en økning på 33,6 % fra år til år;Markedsstørrelsen for industrien for inkontinensprodukter for voksne forventes å være 11,71 milliarder yuan i 2020. En år-til-år økning på 24,7 %.

Voksenbleier har et bredt marked, men sammenlignet med babybleier trenger de en helt annen forretningsmodell.Det er mange små og mellomstore merker, en fragmentert markedsstruktur og et enkelt produktsalgspunkt.I møte med mange problemer i bransjen, hvordan kan selskaper skille seg ut og lykkes med å høste utbyttet av et aldrende samfunn?

Hva er de nåværende smertepunktene i markedet for inkontinenspleie for voksne?

Den første er at konseptet og erkjennelsen er mer tradisjonelle, som også er det største smertepunktet i det nåværende markedet.

I likhet med vårt naboland, Japan, eldes de veldig raskt.Hele samfunnet er veldig rolige med å bruke voksenbleier.De føler at når de når denne alderen, må de bruke denne tingen.Det er ikke noe som heter ansikt og verdighet.Det er greit å hjelpe deg selv med å løse problemet.

Derfor, i japanske supermarkeder, er hyllene til voksenbleier større enn babybleier, og deres bevissthet og aksept er også høy.

Men i Kina, på grunn av langvarig kulturell og konseptuell påvirkning, fant de eldre ut at de hadde lekket urin, og de fleste av dem ville ikke innrømme det.Etter deres mening er det bare barn som lekker urin.

I tillegg har mange eldre opplevd vanskelige år, og de synes det er bortkastet å bruke voksenbleier ofte over lengre tid.

Det andre er at markedsundervisningen til de fleste merker forblir på startstadiet.

Voksenomsorgsmarkedet er fortsatt i markedsopplæringsstadiet, men markedsopplæringen til de fleste merker er fortsatt i startfasen, og bruker bare grunnleggende fordeler eller lave priser for å kommunisere med forbrukerne.

Men betydningen av voksenbleier er ikke bare å løse de mest grunnleggende problemene, men også å frigjøre de eldres levekår.Merkevarer bør utvides fra funksjonell utdanning til høyere emosjonelle nivåer.


Innleggstid: 15. oktober 2021